Volkswagen Crafter ramen

Ons assortiment  Volkswagen Crafter ramen is perfect voor het toevoegen van privacy en stijl aan uw VW Crafter camper. Mede ontworpen voor zowel de linker- als de rechterachterruit, achterklepramen en achterdeur-ramen, kunt u uw camper volledig uitrusten met de beste kwaliteit ramen die op de markt verkrijgbaar zijn. Al onze ramen zijn ontworpen met Privacy Glass, waardoor ze de perfecte keuze zijn om privacy aan uw campervan toe te voegen.

Opmerking: het is erg belangrijk dat u de juiste optie selecteert voor uw type bus. Schuifdeuren hebben een inkeping uit het glas, wat betekent dat ze niet uitwisselbaar zijn. Over het algemeen hebben Engelse bussen een schuifdeur aan de linkerkant en EU-bussen een schuifdeur aan de rechterkant (tenzij uw bus dubbele schuifdeuren heeft).

Over onze schuiframen

Het openingsgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het raam terwijl het raam automatisch vergrendelt wanneer het raam wordt gesloten, zodat uw camper veilig blijft. Deze open ramen schuiven over metalen rails, met afvoeropeningen aan de voorkant en een verborgen afvoerkanaal naar achteren.

Belangrijkste kenmerken van onze after-market camper ramen

  • Nieuw schuifontwerp -een nieuw ontworpen grendel, nu alleen onzichtbaar aan de binnenkant van het venster voor een schoner uiterlijk.
  • Privacyglas -De donkergrijze tint (in het glas zelf geen film) geeft 20% zichtbare lichttransmissie voor een goed niveau van privacy en bescherming tegen zonlicht.
  • Schuifrail uit één stuk – De gegoten constructie uit één stuk geeft een nettere, meer ‘OEM’-afwerking aan de binnenkant van uw bestelwagen.
  • Gehard glas – Bij een ongeval zullen deze camperramen uiteenspatten in duizenden kleine stukjes, dus er zijn geen scherpe randen.
  • Veiligheidsnormen – Gefabriceerd volgens CE & TUV veiligheidsnormen