PRODUCTIE

Alle verwerking van fiberglas gebeurt in eigen beheer, van het maken van de matrijzen en het vormen de tent tot de productie van GRP-componenten, zodat we kunnen garanderen dat alles voldoet aan onze veeleisende normen.

Gel-Coat Colour Matching

Hitte bestendigheid

We kunnen elke niet-metallic achtige kleur matchen:

Omdat we dit als onderdeel van het productieproces inbrengen, is er geen kans op afschilfering / blaarvorming die kan optreden met later zelf aangebrachte lak.

 

We gebruiken hars dat is opgewassen tegen de hoogst mogelijke warmte ontwikkeling om vervorming te minimaliseren die er in polyesterhars te verkrijgen is. Dit zorgt voor minimale uitzetting zodat het dak zelfs de warmste dagen aankan.

CONSTRUCTIE

WATERPROOF CANVAS

Door een speciaal uitzet schanier toe te passen in onze camperdaken is de been ruimte in het slaapdak uitmuntend.

Het dak is zo gestructureerd dat het maximale sterkte biedt bij minimaal gewicht en de zeshoekige kunststof kern dient ook als een ongelooflijk effectief isolerend paneel.

Hoewel vaak over het hoofd gezien, kan een goede gietvorm een groot verschil maken in de kwaliteit van het product. Al onze Mallen zijn gemaakt van duurzaam en slijtvast vinylester giethars en worden wekelijks geïnspecteerd en onderhouden, dit betekent dat ons product elke keer weer aan de hoogste eisen voldoet.

Al onze camperdaken zijn standaard voorzien van een tentdoek van Tencate-stof, of naar wens kunnen wij uw dak voorzien van een door de marine getest synthetisch canvas, dit betekent geen water doorlaatbaarheid, dus geen zorgen meer over onvoorspelbaar, weer.